Meer lezen over Blazor

Op mijn Blog vind je een aantal postings over Blazor. Ik hoop dat de posts voor jou van nut zijn geweest en dat het je heeft geholpen in het doorgronden van Blazor.

In deze post een aantal links (klik op de naam van de betrokkene) waar ik zelf veel aan heb gehad en die ik je zeker niet wil onthouden.

William Liebenberg
Een duidelijke presentatie van bijna anderhalf uur waarin William Liebenberg uitlegt wat Blazor is en uit welke onderdelen het bestaat.

Otto Dobretsberger
Een demo van een klein half uur waarin Otto Dobretsberger goed uitlegt wat de verschillen zijn tussen Blazor Server en Blazor Web Assembly en hij het één en ander demonstreert.

Patrick God
Eén van mijn favorieten. Patrick God legt in een aantal video’s stap voor stap uit hoe vanaf scratch een Blazor Web Assembly applicatie gemaakt wordt.

Curious Drive
Een goede videoserie waarin diverse Blazor zaken aan de orde komen.

Carl Franklin
Carl Franklin schijnt al in een vroeg stadium betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Blazor en zijn “Blazor Train video series” is zeker de moeite van het bekijken waard.

Blazor University
Een goede site als je ook benieuwd bent naar wat zich onder de Blazor motorkap bevindt.

Kudvenkat
Kudvenkat is ook een favoriet van mij. Kudvenkat is al heel wat jaren actief en hij heeft over heel veel dingen geschreven (WCF, C#, jQuery, Web API, MVC etc.). Ik volg al jaren zijn video’s waarin hij in kleine hapklare brokjes alles goed en helder uitlegt.

Trevoir Williams
De video’s van Trevoir Williams (een Jamaicaanse software engineer) zijn ook de moeite van het vermelden waard. Zijn videos zijn door zijn duidelijke uitleg (en ook door zijn Jamaicaanse tongval) een feest om naar te kijken.

MRAsoft
En wil je weten wat ik over Blazor heb geschreven? Hit the Blazor button…




Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *